- Podcasty
- Kuchařské čarování

Poslechněte si podcast: Letní ovoce v kuchyni
Jak využít letní ovoce v kuchyni, probere ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Samozřejmě nabídne recept na ovocný koláč, ale chybět nebude chybět ani zajímavá ovocná omáčka k masu, ovocná rýže a něco ledového.
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční vaření.
Inspirace z italské kuchyně
Veskrze italské je tentokrát Kuchařské čarování Petra Stupky. Nejprve zavzpomíná na večeře v jedné italské rodině a pak nabídne recepty na tradiční italské gnocchi, těstoviny i sladkou smetanovou tečku.
Alpská kuchyně, zvláště pak tyrolská
Jak uvařit špecle, a to hned na několik způsobů, poradí ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Dále připraví speciální kaspressknödel a nakonec kaiserschmarrn s jahodami. Tématem pořadu je tentokrát totiž alpská, zvláště pak tyrolská, kuchyně.
Přílohy ke grilovanému masu a dobroty z jahod
Inspiraci na salsy, dipy a další přílohy ke grilovanému masu nabídne ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Poté obrátí pozornost k typickému červnovému ovoci, tedy jahodám. Poradí, jak si je vychutnat a jak je využít v kuchyni.
Tipy a fígle pro letní grilování
Kulinář Petr Stupka se ve svém Kuchařském čarování znovu zaměří na letní grilování a fígle s ním spojené. Nabídne tipy na své oblíbené speciality – grilbagetu, mletá masa, ovoce na grilu a další.
Několik originálních námětů na grilování ryb, mletých mas i steaků
Kuchařské čarování tentokrát bude grilovací. Kulinář Petr Stupka nabídne několik originálních námětů na přípravu ryb, mletých mas i steaků a k tomu všeliké fígly a triky, třeba na živáňskou v balíčku.
Tipy a inspirace na vaření s chřestem
Italské rizoto na tři různé způsoby, chřest s pomeranči i jahodami a také trochu inspirace z Rakouska nabídne ve svém Kuchařském čarování Petr Stupka. Chřestová sezóna je totiž v plném proudu. A nebude chybět ani několik zážitků z chřestových slavností.
Salátové variace
Kuchařské čarování Petra Stupky je tentokrát veskrze jarní. Hlavní roli bude hrát křehká listová zelenina upravená do podoby nejrůznějších salátů. K tomu přidáme tipy na všeliké zálivky a dresinky.
Těstoviny a mnoho nápadů, jak s nimi čarovat v kuchyni
Těstoviny jsou hlavním tématem Kuchařského čarování Petra Stupky. Probere něco z historie i současné trendy, nabídne známé i neznámé recepty a mnoho nápadů, jak snadno vyčarovat skvělou úpravu.
Koření a kořenění a speciality z palačinek
Malý seriál o koření a kořenění otevře ve svém Kuchařském čarování kulinář Petr Stupka. Pak připraví palačinky a z nich italskou specialitu na slaný způsob a také několik variací na téma palačinkový dort.